Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ingenioerblog.dk/public_html/wp-content/themes/mts_gridblog/options/php-po/php-po.php on line 187
Aluminiumsprofiler - Læs om anvendelsen af aluminiumsprofiler her

Aluminium profiler – anvendelse

Anvendelser af Aluminiumsprofiler

Aluminiumsprofiler benyttes primært til at opbygge skeletter til industrielle maskiner og konstruktioner. Deres design gør dem alsidige og fleksible i deres anvendelsesmuligheder og områder. Profilerne findes i mange forskellige udgaver, afhængig af producenten, nødvendige funktioner og mekaniske egenskaber og endda udseende. Typisk fås de i firkantede tværsnit med riller til påmontering af flere profiler eller andet ekstra udstyr.
Kanya Aluprofile-system er en kæmpe på markedet og har, med deres brede udvalg af profiler og størrelse, mulighed for at tilbyde løsninger på et hav af forskellige konstruktionsmæssige problemer.

alu profiler alu profil

Aluminiumsprofiler kan med fordel benyttes til at opbygge simple skeletter til at understøtte f.eks. transport- og samlebånd eller maskinkomponenter. Profilerne har høj trækstyrke på flere hundrede megapascal, så selv simple konstruktioner kan understøtte tungt maskineri. Også til mindre konstruktioner kan aluminiumsprofiler, med fordel, anvendes. Rulleborde, arbejdsstationer og tøjstativer er bare få af de mange muligheder aluminium profiler kan bruges til.

profilsystem profilsystemer

Et andet godt eksempel på aluminiumprofilers alsidighed er deres anvendelse til sikkersbure og vægge. Her tilbyder Kanya Aluprofile-systems også et væld af forskellige løsninger. Simple konstruktioner med stålgitre til afskærmning af farlige industrielle maskiner kan opbygges af profiler med designet til at have maksimal trækstyrke og stabilitet. Selv til mere specifikke anvendelser f.eks. et stinkskab hvor afskærmning skal kunne bevæges op og ned kan sammensættes af aluprofiler, skinner og glas-afskærmning.
Mange firmaer benytter sig af aluprofiler til konstruktioner af mange forskellige og unikke løsninger. Ingeniøre på Danmarks Teknologiske Institut anvender bla. aluprofiler fra Kanye Aluprofile-systems til konstruktion af emballage og indpakningsmaskiner. Der er ingen tvivl om at aluprofiler for en ingeniør er hvad lego klodser er for et lille barn og uanset hvilket maskinmæssige løsning men som firma søger efter, er aluprofiler klart værd at kigge på.

 

Billeder lånt af: JJAS

 

© Ingeniørblog.dkAluminiumsprofiler – Anvendelse