Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ingenioerblog.dk/public_html/wp-content/themes/mts_gridblog/options/php-po/php-po.php on line 187
Hvem skal du vælge til overfladebehandling? - Ingeniørblog.dk

Hvem skal du vælge til overfladebehandling?

Når man skal vælge en overfladebehandler til sine metalprodukter, er der mange faktorer at overveje. Det er vigtigt at vælge en pålidelig og kompetent overfladebehandler, der kan levere den ønskede overfladebehandling med høj kvalitet og til tiden.

Veta Metal er en overfladebehandler, der kan tilbyde flere forskellige typer overfladebehandlinger til metalprodukter. Deres forskellige typer overfladebehandling inkluderer pulverlakering, vådlakering, varm- og el galvanisering, eloxering og kromatering. Hver type overfladebehandling har sine egne fordele og ulemper, og det er vigtigt at vælge den rigtige type overfladebehandling til det specifikke produkt.

Pulverlakering er en populær overfladebehandling til aluminium og stål, der giver en ensartet overflade, der er modstandsdygtig overfor slid, stød og ridser. Det er også en miljøvenlig og bæredygtig løsning, da den hverken udleder farlige stoffer eller efterlader miljøfarligt affald.

Vådlakering er en anden type overfladebehandling, der er velegnet til jern, stål, el-galvaniseret- og varmgalvaniseret stål og aluminium. Det er særligt velegnet til emner, der ikke tåler høje temperaturer og materialer, der har brug for en høj korrosionsbeskyttelse.

Varm- og el galvanisering er en kemisk process, hvor emnet dyppes i smeltet zink. Varmgalvanisering er modstandsdygtig behandling med lang holdbarhed og anvendes især til udendørs emner. Elgalvanisering er mindre modstandsdygtig behandling og anvendes til emner, der er mindre udsatte fx til indendørs.

Eloxering er velegnet til aluminium og giver overfladen større holdbarhed og bevarer aluminiummets metalliske overflade i længere tid og giver et ensartet indtryk.

Kromatering anvendes til aluminium og har korrosionsbeskyttende effekt. Det anvendes ofte som underlag, før maling med pulver- eller vådlakering.

VETA Metal har flere års erfaring inden for overfladebehandling af metalprodukter og kan levere høj kvalitet og pålidelig service til deres kunder. Deres ekspertise og erfaring gør dem til en pålidelig partner for enhver virksomhed, der har brug for overfladebehandling af metalprodukter.